Creative Stuff
Referinte Colaboratori Sfaturi Utile Download Montaj
Calitatea ne recomanda!

ProduseTamplarie PVC

Investiti mult in caminul dumneavoastra si doriti ca aceasta sa corespunda dorintelor dumneavoastra pana la ultimul detaliu. Tamplaria PVC din profile REHAU si ALUPLAST contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il aveti atunci cand veniti acasa in primul rand daca aveti pretentii in ceea ce priveste designul. Diversitatea formelor si culorilor disponibile si designul canatelor  ofera in acest sens numeroase optiuni.

Tamplaria PVC reprezinta o investitie pentru o viata, atunci cand renovati sau construiti ceva nou, trebuie sa luati o decizie importanta. Daca apreciati designul, confortul locuintei,  economia de cheltuieli prin izolare termica si mentinerea valorii investite, ferestrele NICOMI reprezinta  alegerea corecta.

Exceptionala izolare termica pe care o realizeaza ferestrele NICOMI asigura un climat confortabil in locuinta, chiar si atunci cand afara este furtuna sau ninge.

Cu ajutorul ferestrelor NICOMI, datorita unui coeficient de izolare termica foarte buna, caldura ramane acolo unde trebuie, adica in interiorul casei dumneavoastra, astfel puteti sa va bucurati de un confort climatic in locuinta si de o factura mica la costurile de incalzire

În ceea ce priveste culoarea, ferestrele NICOMI  sunt de o mare diversitate, la fel ca si în privinta formei. Pe langa clasicul alb, sunt disponibile prin vopsire aproape toate culorile RAL.

Ferestrele NICOMI va ofera variante de forme si detalii adaptate la diferitele posibilitati arhitecturale. Astfel, puteti sublinia stilul arhitectonic al casei dumneavoastra prin rotunjiri sau elemente diagonale în zona transparenta sau prin constructii cu sprosuri, creand astfel imagini impresionante.

Pentru a asigura în cel mai înalt grad adaptabilitatea la diversele cerinte individuale, canaturile ferestrelor sunt disponibile in varianta rotunjita sau cu suprafete suprapuse.

Puteti fi siguri ca ferestrele NICOMI vor da accente stilistice ambiantei spatiului de locuit, încadrându-se în acelasi timp armonios în arhitectura generala a casei. Chiar si atunci când afara este zgomot puternic, ferestrele NICOMI au grija ca în locuinta dumneavoastra sa fie o liniste placuta, mai ales atunci când în imediata dumneavoastra vecinatate se gasesc surse de zgomot puternice.

Pentru astfel de locuri expuse unor solicitari fonice deosebite, ferestrele NICOMI pot fi adaptate individual la cerintele dumneavoastra specifice, asigurând o protectie care poate merge pâna la clasa 4. Astfel confortul dumneavoastra este asigurat chiar si în cazul in care zgomotul exterior este extrem de ridicat.

Pentru un plus de confort alegeti tamplaria PVC de la NICOMI!